Advertisement

Φωτια Τωρα Αλεποχωρι : Fwtia Megaratv : Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια.

Φωτια Τωρα Αλεποχωρι : Fwtia Megaratv : Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια.. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Ανάμεσα στις συγκλονιστικές εικόνες που απαθανάτισαν κάτοικοι της περιοχής και το παρακάτω σύντομο. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής. Φωτιά τώρα μεταφέρονται οχήματα στο μέτωπο της πυρκαγιάς μέγαρα αλεποχώρι

Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Θυμάστε τα μέσα μαζική ενημέρωσης που έπαιζαν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένους τους και έβγαζαν κάθε μέρα έναν που έλεγε, ότι θα έσβηνε την φωτιά σε 20 λεπτά; Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι.

Fwtia Se E3eli3h Sto Alepoxwri
Fwtia Se E3eli3h Sto Alepoxwri from media.enikos.gr
Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Στο σημείο της φωτιάς επιχειρούν 166 πυροσβέστες με 7. Cnn greece / σπύρος μελισσάρης. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα. Φωτιά τώρα μεταφέρονται οχήματα στο μέτωπο της πυρκαγιάς μέγαρα αλεποχώρι Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Θυμάστε που έσκιζαν τα ρούχα τους, για την.

Από τα μεσάνυχτα της τετάρτης προς πέμπτη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας η οποία και κατευθύνεται προς το αλεποχώρι.

Έχουν εκκενωθεί οικισμοί, μονές και. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Η φωτιά έχει περάσει μέσα από τις αυλές σπιτιών στο αλεποχώρι. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 16:21. Από τα μεσάνυχτα της τετάρτης προς πέμπτη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά στον σχίνο κορινθίας η οποία και κατευθύνεται προς το αλεποχώρι. Pic.twitter.com/xlui8eyp3h — paxourios anemos (@paxour) may 20, 2021 Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα με 70 πυροσβέστες. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Μιλώντας στην «ωρα ελλάδος» ο βασίλης βαθρακογιάννης είπε ότι πριν από λίγο δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης και στο αλεποχώρι κυρίως στο νότιο και δυτικό κομμάτι του οικισμού και κληθείς να σχολιάσει γιατί δεν λειτούργησε το 112 ξεκαθάρισε ότι ήταν κεντρική απόφαση. Φωτιές τώρα (live) δείτε στον πιο κάτω διαδραστικό χάρτη τις φωτιές που μαίνονται τώρα (live) στην ελλάδα.

Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Pic.twitter.com/xlui8eyp3h — paxourios anemos (@paxour) may 20, 2021 Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Πέμπτη, 21 μαΐου 2020, 13:32 υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε στην περιοχή ντουράκο στο αλεποχώρι μεγαρέων.

Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnetai To Alepoxwri Giati Den Leitoyrghse To 112 E8nos
Fwtia Ston Sxino Korin8ias Ekkenwnetai To Alepoxwri Giati Den Leitoyrghse To 112 E8nos from www.ethnos.gr
Έχουν εκκενωθεί οικισμοί, μονές και. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Μιλώντας στην «ωρα ελλάδος» ο βασίλης βαθρακογιάννης είπε ότι πριν από λίγο δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης και στο αλεποχώρι κυρίως στο νότιο και δυτικό κομμάτι του οικισμού και κληθείς να σχολιάσει γιατί δεν λειτούργησε το 112 ξεκαθάρισε ότι ήταν κεντρική απόφαση. Θυμάστε τα μέσα μαζική ενημέρωσης που έπαιζαν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένους τους και έβγαζαν κάθε μέρα έναν που έλεγε, ότι θα έσβηνε την φωτιά σε 20 λεπτά; Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά … Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο.

Έχουν εκκενωθεί οικισμοί, μονές και.

Μιλώντας στην «ωρα ελλάδος» ο βασίλης βαθρακογιάννης είπε ότι πριν από λίγο δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης και στο αλεποχώρι κυρίως στο νότιο και δυτικό κομμάτι του οικισμού και κληθείς να σχολιάσει γιατί δεν λειτούργησε το 112 ξεκαθάρισε ότι ήταν κεντρική απόφαση. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Εντολή εκκένωσης του αλεποχωρίου δόθηκε λίγο μετά τις 16:00 την πέμπτη, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην κορινθία και έχει επεκταθεί στις γύρω περιοχές. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Θυμάστε τα μέσα μαζική ενημέρωσης που έπαιζαν με τον πόνο των ανθρώπων που έχασαν αγαπημένους τους και έβγαζαν κάθε μέρα έναν που έλεγε, ότι θα έσβηνε την φωτιά σε 20 λεπτά; Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης. Η φωτιά που ξέσπασε στην τοποθεσία σχίνος κορινθίας χθες το βράδυ στις 9:45 συνεχίζει το καταστροφικό της έργο κι αυτή την ώρα καίει στον ορεινό όγκο των γερανείων. Στο σημείο της φωτιάς επιχειρούν 166 πυροσβέστες με 7. Θυμάστε που έσκιζαν τα ρούχα τους, για την. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε όποιο σημείο επιθυμείτε κάνοντας zoom in/zoom out και μετακίνηση. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής.

Pic.twitter.com/xlui8eyp3h — paxourios anemos (@paxour) may 20, 2021 Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην περιοχή άνω αλμυρή κορινθίας. Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 16:21. Στον οικισμό παρασκευά, ο οποίος βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από το αλεποχώρι, η φωτιά πέρασε μέσα από τις αυλές των σπιτιών. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά, που ξέσπασε λίγα λεπτά πριν τις 2 τα ξημερώματα στο αλεποχώρι, με τις δυνάμεις της πυροσβεστικής να δίνουν μάχη με τις φλόγες και τους δυνατούς ανέμους που πνέουν στην περιοχή και δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης.

Mainetai H Fwtia Ston Sxino Korin8ias Kineitai Pros Alepoxwri Ekkenw8hkan Oikismoi Monasthria Ellada Iefimerida Gr
Mainetai H Fwtia Ston Sxino Korin8ias Kineitai Pros Alepoxwri Ekkenw8hkan Oikismoi Monasthria Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Φωτιά τώρα μεταφέρονται οχήματα στο μέτωπο της πυρκαγιάς μέγαρα αλεποχώρι Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα με 70 πυροσβέστες. Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με επτά … Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 16:21. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. H πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική περιοχή, ενώ οι φλόγες είναι ορατές από παρακείμενη παραλία. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στα γεράνεια όρη, ενώ το πύρινο μέτωπο στο αλεποχώρι αναζωπυρώθηκε.

Πέμπτη, 20 μαϊος 2021 16:21.

Μιλώντας στον σκαϊ, ο δήμαρχος λουτρακίου τόνισε πως η φωτιά κατευθύνεται προς το αλεποχώρι ενώ τα πρώτα αεροπλάνα απογειώθηκαν για να συνδράμουν στη κατάσβεση. Φωτιά τώρα μεταφέρονται οχήματα στο μέτωπο της πυρκαγιάς μέγαρα αλεποχώρι Το πρωί της πέμπτης η φωτιά κινείται προς αλεποχώρι. Η φωτιά εκδηλώθηκε στις 01:40 και στο σημείο έχουν σπεύσει 25 πυροσβεστικά οχήματα με 70 πυροσβέστες. Κινείται προς το αλεποχώρι το μέτωπο. Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική, όπου επιχειρεί με 3. Η φωτιά έφτασε πάνω από το αλεποχώρι και έχουν απομακρυνθεί προληπτικά οι κάτοικοι από τις περιοχές μάζι, σπάρτα και αιγυρούσαι καθώς οι φλόγες βρίσκονται σχετικά κοντά στα σπίτια. Το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συνδράμουν υδροφόρα οχήματα της τοπικής. Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής να μαζέψει την φωτιά! Στο σημείο της φωτιάς επιχειρούν 166 πυροσβέστες με 7. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας. Θυμάστε που έσκιζαν τα ρούχα τους, για την. Μαίνεται η μεγάλη φωτιά, που ξέσπασε το απόγευμα της τετάρτης σε δασική έκταση στον ορεινό όγκο στον σχίνο κορινθίας.

Μεγάλη προσπάθεια της πυροσβεστικής να μαζέψει την φωτιά! φωτια τωρα. Στο μέτωπο της φωτιάς επιχειρούν 8 αεροσκάφη, 9 plz, 1 chinook και 2 ελικόπτερα, 182 πυροσβέστες με 7 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 62 οχήματα.

Posting Komentar

0 Komentar